Rabobank Dressuur Tweedaagse

Welkom op de door RV Centaur georganiseerde Rabobank Dressuur Tweedaagse 2017, dit jaar gehouden op 10 en 11 juni op het terrein van Manege Flemming te Westmaas.

Dit evenement is voor zowel pony- als paardenruiters. De ruiters kunnen uitkomen varièˆrend in de klasse BB tot en met ZZL. De klassen BB tot en met L2 worden verreden op gras en de klassen M1 tot en met ZZL in de twee zandringen.

Op de Rabobank Dressuur Tweedaagse zijn schitterende sponsordekens te winnen.
Op beide dagen zullen er geldprijzen worden uitgereikt.

Daarnaast zijn diverse leuke kraampjes opgesteld in het strodorp en ook voor een hapje en drankje kunt u hier terecht.

Op zondag zal er een loterij plaatsvinden waar leuke prijzen te winnen zijn.

Dit jaar wordt er ook weer gestreden om de Hoeksche Waard Bokaal, georganiseerd in samenwerking met RV Oud-Beijerland, RV De Cavalier en RV De Mustang.
Meer weten over deze Bokaal en de prijzen die te winnen zijn? Klik hier

Op zondag wordt tevens het Kringkampioenschap voor Kring Oost Maas en Merwede op ons wedstrijdterrein verreden, waarbij voor de Kringkampioenen mooie prijzen ter beschikking gesteld worden.

Dit evenement kan natuurlijk alleen maar georganiseerd worden met behulp van alle fantastische sponsoren, vrijwilligers en juryleden.

Daarom willen we graag van deze gelegenheid gebruikmaken om al onze sponsoren, vrijwilligers, juryleden en natuurlijk deelnemers te bedanken voor hun grote inzet en bijdrage!

Wij wensen jullie heel veel succes en plezier op de Rabobank Dressuur Tweedaagse 2017!